info@aydizyemek.com.tr
Aydiz Catering 12 bin üretim kapasiteli, 1.600 metre kare alanıyla 2015 yılında kurulmuştur. Alanında uzman personel kadrosuyla oluşturulan Aydiz Catering toplu yemek organizasyonlarında, hast
Detaylar...Firmamız yenilikçi ve uzman kadrosuyla hizmet içi eğitimler ile kendini sürekli yenileyen, müşterilerin taleplerini en etkin şekilde değerlendiren ve yaratıcı çözümler üreterek müşter
Detaylar...Dünyaca ünlü Gaziantep Mutfağını en iyi şekilde temsil ederek, bölgemizdeki kurum ve kuruluşların yiyecek içecek ihtiyaçlarını; uygun kalori ihtiyacına göre besin öğelerinin korunmas
Detaylar...Izgara Biftek İçin Malzemeler4 parça istenilen büyüklükte biftek2 yemek kaşığı sirke2 yemek kaşığı sıvı yağ veya zeytinyağı2 yemek kaşığı soya sosu (soya sosu istemezseniz biraz
Detaylar...Dana Kuşbaşı Kavurma İçin Malzemeler750 gr. kuşbaşı dana eti2 diş sarımsak1 çay kaşığı kekik3 yemek kaşığı tereyağıYarım su bardağı etin kendi suyuKarabiberTuz
Detaylar...Kağıt Kebabı İçin Malzemeler600 gram kuşbaşı dana eti (kuzu eti de kullanabilirsiniz)2 adet orta boy havuç2 adet orta boy patates2 adet domates1 su bardağı bezelye (ben konserve bezelye kul
Detaylar...Orman Kebabı İçin Malzemeler500 gram dana kuşbaşı eti (ya da kuzu kuşbaşı)2 adet orta boy soğan2 adet havuç2 adet patates1 yemek kaşığı salça2 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşı
Detaylar...Et Sote Yemeği İçin Malzemeler5 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 adet soğan500g kuşbaşı et2 adet domates4 adet sivri biberPul biberKarabiberKekikSıcak su (üzerini ge
Detaylar...Alinazik İçin Malzemeler50 gram tereyağı(3,5 yemek kaşığı)1 diş sarımsak250 gram kuşbaşı et (küçük doğranmış)1 yemek kaşığı biber salçası1 çay kaşığı toz kırmızı biber
Detaylar...Dalyan Köfte Tarifi İçin Malzemeler1 kilogram dana kıyma2 adet soğan (rendelenmiş)1 su bardağı galeta unu2 adet yumurta1/2 su bardağı sıvı yağ2 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabi
Detaylar...Sini Köftesi İçin MalzemelerDış Malzeme:350g esmer ince bulgur(karınca başı)3 çorba kaşığı irmik2 adet patates1 çorba kaşığı biber salçası (tepeleme)1 tatlı kaşığı kimyon(silm
Detaylar...Patlıcan Köftesi İçin Malzemeler2 patlıcan4 dilim ekmek içi1 kırmızı soÄŸan2 diÅŸ ezilmiÅŸ sarımsak1 yumurta4 yemek kaşığı rendelenmiÅŸ kaÅŸar peyniri2 yemek kaşığı un2 yemek kaşıÄ
Detaylar...Fırında Tavuk Malzemeleri8-10 adet tavuk baget2-3 adet patates2 adet soÄŸan2-3 adet domates6 diÅŸ sarımsak1 yemek kaşığı salça1/2 çay bardağı zeytinyağı1 çay kaşığı tuz1 çay kaşıÄ
Detaylar...Malzemeler:2 Adet Tavuk Göğsü2 Adet Büyük Patates2 Adet Domates3 Adet Çarliston Biber4 Diş SarımsakTuzKarabiberTuzSıvıyağ
Detaylar...Etli Kuru Fasulye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler2 su bardağı kuru fasulye300 gr dana kuşbaşı et1 tane kuru soğan1 tane sivri biber1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı acı b
Detaylar...Kıymalı Yeşil Mercimek Tarifi İçin Malzemeler2 su bardağı Yayla Yeşil Mercimek4 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet büyük boy kuru soğan1 yemek kaşığı salça200 gram az yağlı kıymaSı
Detaylar...Etli Bamya Tarifi İçin Malzemeler250 gram küçük boy bamya150 gram kuzu kuşbaşı3 adet orta boy olgun domates13-15 adet küçük diş sarımsak½ çay bardağı zeytinyağı½ çay bardağı lim
Detaylar...Etli Taze Fasulye Yemeği İçin MalzemelerYarım kilo taze fasulye300 gram kuzu eti (veya dana eti)1 yemek kaşığı domates salçasıyarım çay bardağı sıvıyağ1 tatlı kaşığı tuzyarım ç
Detaylar...Patlıcan Musakka Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler4 adet orta boy patlıcan350g kıyma3 adet çarliston biber ya da köy biberi2 adet domates (rendelenmiş ya da küçük doğranmış)1 adet orta
Detaylar...Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler6 adet küçük boy patlıcan (büyük ise ikiye bölebilirsiniz)3 adet sivri biberKıymalı Harç İçin;2 adet orta boy soğan2 adet domates2 adet sivri biber2 d
Detaylar...Kıymalı Patates Yemeği Malzemeleri150 gr. kıyma1 adet soğan1 yemek kaşığı salça4 yemek kaşığı sıvı yağ5-6 adet patates1 çay kaşığı tuz
Detaylar...Malzemeler:2 su bardağı pirinç1 yemek kaşığı dolusu tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ1 tane küp şeker3-4 damla limon suyu3 su bardağı sıcak suTuz
Detaylar...Taşıma yemek hizmetimizde sizlerin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak sunduÄŸumuz taşıma yemek hizmeti, müşterilerimizin yemek üretimi yapabilmeleri için gerekli depolama, hazırlÄ
Detaylar...-Toksinlerin vücuttan atılması, idrar yollarının ve böbreklerin korunması, dehidratasyonu dengelemek ve kan dengesinin korumak amacıyla en az 8 su bardağı olacak şekilde yeterli miktarda su
Detaylar...Sahur yemeği ; yavaş sindirilen ve gün boyu besleyici özelliği sağlayacak şekilde olmalıdır. Bundan dolayı;-Tam buğday ürünleri, kurubaklagil ve sert kabuklu yemişler içermeli,-Posadan
Detaylar...Ramazan ayında sağlıklı ve yeterli beslenmek sağlığımız için önemlidir. Yapılan bazı çalışmalarda orucun metabolizmayı yavaşlattığı görülmüştür. Bu durumdan dolayı ramazan a
Detaylar...Baklagillerden olan kırmızı mercimek içerisinde bol miktarda B vitamini, manganez, demir, sodyum, fosfor, çinko gibi mineraller içermektedir. Genellikle çorbalarda kullanılan kırmızı mercim
Detaylar...